İZMİR / ALİAĞA - Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
HABAŞ Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atatürk Mah. Aygaz Cad. No 42 35800 Aliağa / İZMİR
Vizyon
Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda vatanını ve milletini seven, toplum hayatına uyum sağlamış, sosyal ve ekonomik sektörler ile işbirliği içinde, çalışma hayatı ve üst düzey öğretim kurumlarının ihtiyaç duyduğu kalite değerleri oluşmuş, lider bir mesleki ve teknik eğitim sistemini benimsemiş bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitim Kanunu´nda ifade edilen; Türk Milli Eğitimi´nin genel amaçları, temel ilkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda bireyleri yetiştirerek, bölge ve yurdumuzun yararına sunmaktır. Öğrencilerimizi mesleki eğitimin temel nitelikleriyle yetiştirerek onların çalışma hayatında ve üst öğretim kurumlarında varlıklarını ispat etmelerini sağlamaktır. Öğrencilerimizin iyi bir yurttaş, iyi bir öğrenci, iyi bir aile bireyi, çevresine duyarlı ve yararlı kişiler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :
Fatih Projesi Fiber İnternet