Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 (232) 616 26 27
WEB https://habasmtal.meb.k12.tr
Adres : ATATÜRK MAH. İNÖNÜ BUL. NO 40 ALİAĞA / İZMİR
VİZYON : Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda vatanını ve milletini seven, toplum hayatına uyum sağlamış, sosyal ve ekonomik sektörler ile işbirliği içinde, çalışma hayatı ve üst düzey öğretim kurumlarının ihtiyaç duyduğu kalite değerleri oluşmuş, lider bir mesleki ve teknik eğitim sistemini benimsemiş bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitim Kanunu´nda ifade edilen; Türk Milli Eğitimi´nin genel amaçları, temel ilkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda bireyleri yetiştirerek, bölge ve yurdumuzun yararına sunmaktır. Öğrencilerimizi mesleki eğitimin temel nitelikleriyle yetiştirerek onların çalışma hayatında ve üst öğretim kurumlarında varlıklarını ispat etmelerini sağlamaktır. Öğrencilerimizin iyi bir yurttaş, iyi bir öğrenci, iyi bir aile bireyi, çevresine duyarlı ve yararlı kişiler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : İzmir ilimizde ilk ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini alan kurumdur.

Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon : YOK
Servis : SADECE TAŞIMALI ÖĞRENCİLER
Ulaşım : İZBAN ALİAĞA DURAĞINA YÜRÜME MESAFESİNDE